Sport

U Radoboju počinje univerzalna sportska škola

U četvrtak, 7. rujna 2023. godine s radom je počela Univerzalna sportska škola Nogometnog kluba Radoboj. Pokretanjem Univerzalne sportske škole Nogometni klub Radoboj nastojati će se pozitivno utjecati na pravilan i kvalitetan razvoj djece. Upisom djece u ovaj projekt djeca će naučiti prirodne oblike kretanja koji će im omogućiti daljnji razvoj i napredovanje kako u tjelesnoj komponenti, tako i u mentalnoj, što se može očitovati u boljoj koncentraciji djece te povezano s tim i u boljem učenju novih sadržaja.

Djeca će se ujedno dodatno socijalizirati te od najranije dobi steći naviku redovite tjelesne aktivnosti kako bi i u kasnijim fazama života održali ne samo tjelesno, već i mentalno zdravlje. Nadalje, djeca će kroz Univerzalnu sportsku školu spoznati koja aktivnost im najviše odgovara te se ujedno i usmjeriti prema njoj.

Za provođenje Univerzalne sportske škole koristiti će se oprema i infrastruktura Nogometnog kluba Radoboj – igralište s umjetnom i prirodnom travom, a u slučaju lošeg vremena i u zimskom periodu škola će se provoditi u sportskoj dvorani OŠ Side Košutić Radoboj.

Univerzalna sportska škola Nogometnog kluba Radoboj namijenjena za djevojčice i dječake starosti od 4-6 godina!

Pozivamo sve zainteresirane roditelje da upišu djecu u Univerzalnu sportsku školu, a za prijavu kao i sve dodatne informacije mogu se obratiti treneru Luki Topolovcu na kontakt broj: 091 781 53 71 ili tajniku Nogometnog kluba Radoboj, Tomislavu Vidoviću na kontakt broj: 091 1098 223.

Podjeli ovaj članak na društvenim mrežama:
Ostale novosti
Sport

Odobren projekt „Aktivna zajednica“ Hrvatskog olimpijskog odbora

Manifestacije

Ljetna ART&JOY radionica u Radoboju

Manifestacije

Predstava “Ljubaf” Kerekesh teatra dolazi u Radoboj

Manifestacije

Projekcija filma “Dnevnik Pauline P.”

Manifestacije

Večer skečeva KUD-a Krapina

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.
Skip to content