Komunalno i ekologija

Radovi na interventnom održavanju nerazvrstanih cesta oštećenih u potresu

Općina Radoboj i Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja potpisali su Dodatak I Ugovoru Sanacija nestabilnog pokosa na lokaciji mjesnog groblja u Radoboju, a isti se odnosi na „Interventno održavanje nerazvrstanih cesta oštećenih u potresu na području Općine Radoboj“. Naime Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je javni poziv za prijavu dodatnih oštećenja nastalih djelovanjem potresa, a općina Radoboj je na isti prijavila oštećenja na nerazvrstanim cestama.

U sklopu novog ugovora sanirati će se oštećenja nastala na NC-GS8 ŽC2257 – Bistrovići, NC-GŠ2 ŽC2122 – Hara – Heraki i NC-GS2 Slukani – Groboteki. Ugovorena vrijednost radova na navedenim cestama je 224.882,50 EUR, i u cijelosti su financirani iz Fonda solidarnosti Europske unije.

Nakon provedenih svih potrebnih predradnji i potpisivanja ugovora sa odabranim izvođačem radova, započeli su radovi na interventnom održavanju nerazvrstanih cesta. Predviđeni rok za završetak radova je 31.5.2023. godine. Predmetni radovi na nerazvrstanim cestama provode se u cilju poboljšanja standarda komunalne infrastrukture i što sigurnijeg prometovanja istim.

Podjeli ovaj članak na društvenim mrežama:
Ostale novosti
Manifestacije

Valentinovski Kangoo dance

Manifestacije

Održan Fašnik u Radoboju

Novosti

Dan europskog broja 112

Manifestacije

Fašnik u Radoboju

Udruge

Prvo prvenstvo Hrvatske u belotu u organizaciji ŠKUG „Josip Poljak“ Bregi Radobojski

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.
Skip to content