Udruge

Radobojske mažoretkinje opet u Radoboj donijele medalje i pehare

Ovaj vikend, u subotu 22. i nedjelju, 23.06. juniorski sastav Radobojskih mažoretkinja nastupio je na međunarodnom festivalu mažoret plesa u Vitezu u Bosni i Hercegovini. Festival je to u organizaciji Saveza mažoretkinja i pompon timova Hrvatske i Sportskog plesnog centra LDF iz Viteza a na kojem su nastupili plesni timovi iz Hrvatske, Mađarske Srbije i Bosne i Hercegovine kao domaćina. Prilika je bila to i za organizirani izlet u Sarajevo.

Na festivalu su se naše juniorke opet okitile medaljama i to sa tri zlata i dva srebra. Dokaz je to da se njihov trud i marljivo treniranje isplatilo. Osvojene nagrade rezultat su njihovog predanog rada, zalaganja njihovih trenerica kao i podrške roditelja i Uprave KUD-a Zagorec Radoboj. Nakon što su na proljeće postale članice Saveza mažoretkinja i pompon timova Hrvatske otvaraju im se stalno nove prilike za dokazivanje kvalitete njihovog marljivog treniranja. Juniorke kažu kako im je podrška koju imaju od svih uvijek poticaj da na svakom sljedećem nastupu budu još bolje i da osvoje još više nagrada.

Kao što je u posljednje vrijeme uobičajeno, s Radobojskim mažoretkinjama bile su i njihove dugogodišnje prijateljice Desinićke mažoretkinje koje su se u Desinić vratile također okićene medaljama.

Fotogalerija:
Podjeli ovaj članak na društvenim mrežama:
Ostale novosti
Sport

Odobren projekt „Aktivna zajednica“ Hrvatskog olimpijskog odbora

Manifestacije

Ljetna ART&JOY radionica u Radoboju

Manifestacije

Predstava “Ljubaf” Kerekesh teatra dolazi u Radoboj

Manifestacije

Projekcija filma “Dnevnik Pauline P.”

Manifestacije

Večer skečeva KUD-a Krapina

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.
Skip to content