Natječaji i javni pozivi

Općina Radoboj raspisala Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije

Općina Radoboj raspisala Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije za proizvodnju električne energije u kućanstvima, za vlastitu potrošnju na području Općine Radoboj

Općina Radoboj raspisala je Javni poziv za dodjelu sredstava za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije za proizvodnju električne energije u kućanstvima, za vlastite potrebe, u samostalnom (off-grid) ili u mrežnom radu, na postojeće obiteljske kuće.
Pravo na sredstva Općine Radoboj sukladno ovom pozivu mogu ostvariti fizičke osobe koje imaju prebivalište na području Općine Radoboj i koje udovoljavaju uvjetima iz Javnog poziva.
Prijave se mogu podnositi od 25. listopada do 30. studenog 2023. godine ili do iskorištenja raspoloživih sredstava, ovisno o tome što prije nastupi.
Sve informacije vezane uz sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije za proizvodnju električne energije u kućanstvima, za vlastitu potrošnju na području Općine Radoboj mogu se dobiti na broj telefona: 049/349-110 ili na e-mail: opcina@radoboj.hr.

Dokumenti za preuzimanje:
Podjeli ovaj članak na društvenim mrežama:
Ostale novosti
Sport

Odobren projekt „Aktivna zajednica“ Hrvatskog olimpijskog odbora

Manifestacije

Ljetna ART&JOY radionica u Radoboju

Manifestacije

Predstava “Ljubaf” Kerekesh teatra dolazi u Radoboj

Manifestacije

Projekcija filma “Dnevnik Pauline P.”

Manifestacije

Večer skečeva KUD-a Krapina

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.
Skip to content