Udruge

Održan tečaj planinarskih vodiča u planinarskom domu u Radoboju – sudjelovali pripravnici HPS-a iz cijele Hrvatske

Vikendima od 16. do 17. ožujka te od 23. do 24. ožujka 2024. u Planinarskom domu u Radoboju održan je sveobuhvatni tečaj za planinarske vodiče HPS-a. Na događaju su sudjelovali razni planinarski klubovi diljem Hrvatske, uključujući: HPD Bilo Koprivnica, HPD Runolist Zagreb, HPD Sokol Zagreb, HPD Vinica Duga Resa, HPD Zagreb-Matica Zagreb, HPD Željezničar Zagreb, KPD Zagreb, PD Grafičar Zagreb, PD Medvednica Zagreb, PD Nad vrhom Zagreb, PDS Naftaplin Zagreb, PDS Velebit Zagreb, i SPD Altius Osijek.

Entuzijasti i pripravnici okupili su se dva uzastopna vikenda, sudjelujući u nizu modula učenja, praktičnih vježbi, društvenih aktivnosti i mogućnosti umrežavanja. Tečaj je polaznicima pružio platformu za poboljšanje znanja, vještina i tehnika bitnih za sigurno i učinkovito snalaženje po planinskom terenu.

Tijekom edukacija, sudionici su imali priliku komunicirati s iskusnim profesionalcima, razmijeniti iskustva i uspostaviti nove veze unutar planinarske zajednice. Atmosfera suradnje potaknula je ne samo razvoj vještina, već i prijateljstvo među istomišljenicima koji su vrsni znalci krajolika Hrvatske.

Sudionici tečaja uz novostečena znanja i prijateljstva spremni su za planinarska putovanja u susretima koji dolaze.

Fotogalerija:
Podjeli ovaj članak na društvenim mrežama:
Ostale novosti
Uprava
Novosti

Općina Radoboj podijelila uskrsne pakete najpotrebitijim mještanima

Sport

Nogometni turnir „HUDE OSE 2024 – Zagići“

Prostorno uređenje

Javna rasprava o prijedlogu VII. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Radoboj

Komunalno i ekologija

Odobren projekt „Sanacija nerazvrstanih cesta i uređenje parkirališta“

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.
Skip to content