Sport

Odigran malonogometni turnir 3 vs 3 Strahinje cup 2023.

Prošlog vikenda u Strahinju Radobojskom odigran je 3 po redu Strahinje cup 2023. u organizaciji Športske udruge Radoboj. Ukupno se u dvodnevnom turniru natjecalo 36 ekipa, a osim odličnog nogometa tu je i bila bogata gastronomska ponuda i glazba uz sastav „Tri šešira“.

Do polufinala stigle su ove ekipe: Graditeljstvo Merkaš, Kiko Usluge, ŠUŠ Krapina i Mega Bar & Gym.

Za treće mjesto pucali su se penali u kojima su precizniji bili igrači iz ekipe Mega Bara & Gym te su time osvojili treće mjesto. U finale su ušle ekipe Graditeljstvo Merkaš i Kiko usluge. O samom pobjedniku se odlučivalo također pucanjem penala jer se u regularnom dijelu završilo neriješeno 2:2. Pobjedu je ovog malonogometnog turnira osvojila ekipa Kiko Usluge.

Tri prvoplasirane ekipe osvojile su pehar i novčanu nagradu dok je kipić najboljeg igrača pripao Borni Vidiček iz ekipe Kiko usluge.

Organizirala je bila i nagradna igra u pucanju penala. Bilo je prijavljeno 53 natjecatelja, odnosno 52 nogometaša i jedna nogometašica! Pucalo se u 9 serija, a pobijedila je upravo nogometašica Sabina Jalšavečki!

Čestitke pobjednicima i svim ekipama koje su sudjelovale u trećem turniru Strahinje cup 2023. Pohvale organizatoru na još jednom odličnom turniru!

Fotogalerija:
Podjeli ovaj članak na društvenim mrežama:
Ostale novosti
Manifestacije

Valentinovski Kangoo dance

Manifestacije

Održan Fašnik u Radoboju

Novosti

Dan europskog broja 112

Manifestacije

Fašnik u Radoboju

Udruge

Prvo prvenstvo Hrvatske u belotu u organizaciji ŠKUG „Josip Poljak“ Bregi Radobojski

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.
Skip to content