Tip operacije 7.4.1.


Rekonstrukcija lovačkog doma - dogradnja i prenamjena u planinarski dom 

 

KORISNIK PROJEKTA:

Općina Radoboj
Radoboj 8
49232 Radoboj

FOND:

Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj

MJERA:

M07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“
Podmjera 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“
Tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”

UGOVOR:

Ugovor o financiranju Mjere 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., Podmjera 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, Operacija 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, KLASA:440-12/18-07-04-01/0029, URBROJ: 343-2110/01-19-003 od 14. svibnja 2019. godine.

CILJEVI PROJEKTA:

Poticati održivi društveni i gospodarski razvoj općine kroz društvene sadržaje primjerene potrebama stanovništva, te doprinositi očuvanju i zaštiti društvene sredine i prirodnog okoliša općine Radoboj
Specifični ciljevi:
- unaprijediti kvalitetu života u općini i smanjiti depopulaciju,
- potaknuti razvojne resurse općine,
- unaprijediti društvenu infrastrukturu.
Ciljevi su u potpunosti usklađeni s Programom razvoja RH, Strategijom razvoja Krapinsko-zagorske županije, Projektom ukupnog razvoja Općine Radoboj i ciljevima predmetne Podmjere 7.4., te direktno pridonose gospodarskom i socijalnom razvoju ruralnih područja i unapređenju kvalitete života čime se potiče ostanak stanovništva u ruralnim područjima. Kroz razvoj male infrastrukture dodatno će se potaknuti razvoj poljoprivrede, gospodarstva i turizma na lokalnoj razini, te će se stvoriti okruženje koje će poticajno djelovati na svo stanovništvo.

OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA:

Planinarski dom sa potrebnom opremom i uvjetima stavljen u funkciju i na raspolaganje stanovnicima Općine kao i kvalitetni društveni sadržaji utemeljeni na prirodnim danostima Općine i ekološke mreže NATURA 2000: društvene aktivnosti stvaranja i promicanja okolišno učinkovitog i održivog sustava, razvoj turističkih kapaciteta i sadržaja, aktivnosti obnove, očuvanje i poboljšanje biološke raznolikosti kroz ekološku mrežu NATURA 2000.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA I IZNOS SUFINANCIRANJA:

Ukupna vrijednost projekta: 6.245.591,01 kuna

Ukupan iznos prihvatljivih troškova: 5.983.612,26 kuna

Iznos potpore za dodjelu: 4.092.390,95 kuna

Iznos potpore iz proračuna EU: 3.478.532,31 kuna

Iznos potpore iz proračuna RH: 613.858,64 kuna

napomena: svi troškovi izraženi su sa PDV-om

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

tmpAE

Općina prijatelj djece

tmpC004

Legenda o dedeku i babici

tmp2555

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.