Tip operacije 7.1.1.


Izrada Strateškog razvojnog plana sektora informatike 

KORISNIK PROJEKTA:

Općina Radoboj
Radoboj 8
49232 Radoboj

FOND:

Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
MJERA:
M07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“
Podmjera 7.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000. i druga područja visoke prirodne vrijednosti“
Tip operacije 7.1.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave”

UGOVOR:

Ugovor o financiranju Mjere 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., Podmjera 7.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000. i druga područja visoke prirodne vrijednosti“, Operacija 7.1.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave“, šifra: L2_PYD_05_7.1.1.

OPIS PROJEKTA:

Izradi Strateškog razvojnog plana pristupa se s ciljem razvijanja Općine Radoboj u svim aspektima, no posebice na području gospodarstva razvijanjem potrebne odgovarajuće infrastrukture, informiranjem zainteresirane javnosti, savjetodavnim uslugama i pomoći prilikom rješavanja svakodnevnih problema.
Osnovni cilj provedbe predmetnog projekta je izrada Strateškog razvojnog plana sektora informatike 2017.-2022., ključnog strateškog dokumenta dugoročnog razvoja pametnog okruženja u Općini Radoboj. Strategija će postati polazna osnova kreatorima javnih politika u Općini Radoboj te će predstavljati stratešku poveznicu s programskim dokumentima više razine (lokalne, regionalne, nacionalne te nadnacionalne razine) te na taj način pridonijeti regionalnom razvoju Krapinsko-zagorske županije.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA I IZNOS SUFINANCIRANJA:

Ukupna vrijednost projekta: 161.250,00 kuna

Ukupan iznos prihvatljivih troškova: 161.250,00 kuna

Iznos potpore za dodjelu: 161.250,00 kuna

Iznos potpore iz proračuna EU: 137.062,50 kuna

Iznos potpore iz proračuna RH: 24.187,50 kuna

napomena: svi troškovi izraženi su sa PDV-om

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

tmpAE

Općina prijatelj djece

tmpC004

Legenda o dedeku i babici

tmp2555

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.