Savjet mladih

clip image002Savjet mladih Općine Radoboj savjetodavno je tijelo Općine Radoboj koje zagovara prava, potrebe i interese mladih na razini Općine Radoboj.U okviru svog djelokruga Savjet mladih raspravlja o pitanjima značajnima za rad Savjeta mladih, kao i o pitanjima iz djelokruga rada Općine Radoboj (Općinskog vijeća/općinskog načelnika) koja su od interesa za mlade. Pritom Savjet mladih daje mišljenje prilikom donošenja ili predlaže donošenje različitih akata koji su od osobitog značaja za mlade.

Godišnjim programom rada Savjeta mladih propisuju se i određuju temeljna načela djelovanja i temeljne smjernice buduće g rada, te se utvrđuju programske i druge aktivnosti potrebne za njihovo ostvarenje.

 


 Javni poziv za isticanje kandidature za članove i zamjenike članova V. saziva Savjeta mladih Općine Radoboj - 22.07.2020.

 Javni poziv 

  SM1 Obrazac

  SM2 Obrazac 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

tmpAE

Općina prijatelj djece

tmpC004

Legenda o dedeku i babici

tmp2555

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.