Industrijska zona brod

udaljenosti Radoboj

Slika: Položaj Radoboja

 

Područje obuhvata gospodarske zone nalazi se u jugoistočnom dijelu općine Radoboj. Obuhvat Urbanističkog plana uređenja određen je Prostornim planom uređenja Općine Radoboj. Gospodarska zona smještena je uz vodotok-pritok Šemnice, a uz koridor državne ceste D 35 na istoku te poljoprivrednih i šumskih površina na zapadu. Sjeverno od planirane gospodarske zone nalazi se odvojak županijske ceste Ž 2122 sa državne ceste D 35. Područje obuhvata plana zauzima površinu od 11,5 ha. Gospodarska zona udaljena je 5km od autoceste Zagreb - Macelj. 

 

 zona trans

 Slika: Korištenje i namjena zemljišta

 

NAMJENA PARCELA

Gospodarska namjena prozvodna(I):
- industrijski, proizvodni i zanatski pogoni, pogoni za preradu poljoprivrednih proizvoda, skladišni i logistički prostor, istraživačko-proizvodni centar te ostale građevine za malo i srednje poduzetništvo

Gospodarska namjena poslovna(K):
- poslovne, upravne i uredske građevine, trgovački te ugostiteljski prostori, čisti obrti i radione za izradu predmeta od metala, plastike, drveta i sl., limarske radionice, lakirnice te ostale građevine koje nemaju izrazit utjecaj na okoliš.

Zelene površine(Z):
- zeleni pojas planiran je uz korito potoka kao zaštitno zelenilo sastavljeno od autohtonih vrsta visokog drveća(vrba, joha, jablanska sviba i sl.) na travnatoj površini.

 

PROMETNA INFRASTRUKTURA

UDALJENOST

TRANSPORT INFRASTRUCTURE

DISTANCE

Državna cesta (D-35)

0 km (by the zone)

State road

Zračna luka

60 km

Airport

Morska luka Rijeka

250 km

Sea port

Autocesta

5 km

Highway

Željeznica

10 km

Railway

 

 

Cijeli tekst Urbanističkog plana uređenja gospodarske zone poslovno - proizvodne namjene "Brod" možete preuzeti OVDJE.


Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

tmpAE

Općina prijatelj djece

tmpC004

Legenda o dedeku i babici

tmp2555

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.