Edukativna predavanja "Dječja škola nogometa"


Ovog četvrtka Nogometni klub „Radoboj“ s početkom u 18:00 h organizira preostala 2 od ukupno 5 edukativnih predavanja koja se provode putem programa Dječje škole nogometa. Teme predavanja su: Etičke vrijednosti u sportu i Sport kao dio kulture. Prvo će se predavanje održati u 18:00 h u Sportskoj dvorani u Radoboja, a drugo na nogometnom igralištu s umjetnom travom s početkom u 19:00 h.

Predavanja su namijenjena djeci starosti od 4 do 19 godina s područja Radoboja i šire. Ovim putem pozivamo djecu da se uključe u Dječju školu nogometa i postanu dio tima Nogometnog kluba “Radoboj“.

Cilj samog programa Dječje škole nogometa je privući nove članove te proširiti svijest stanovnika Radoboja o zdravom načinu života od najranije dobi.

Program poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2022. godini sufinanciran je sredstvima Ministarstva turizma i sporta i Općine Radoboj.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

tmpAE

Općina prijatelj djece

tmpC004

Legenda o dedeku i babici

tmp2555

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.