Realizirana ekskurzija za radobojske umirovljenike


Aktivnosti projekta Općine Radoboj „Aktivni i nakon 65-e!“ su u punom zamahu. Za umirovljene mještane Općine Radoboj svaki tjedan se organizira niz radionica i predavanja gdje se mogu družiti i kvalitetno provoditi slobodno vrijeme.

Uz mnoge radionice i usluge koje umirovljeni mještani Općine imaju na raspolaganju, projekt uključuje besplatne ekskurzije na atraktivne lokacije diljem Hrvatske. Tako je u srijedu, dana 14. srpnja realizirana prva ekskurzija i to na domaćem terenu, u Krapinsko-zagorskoj županiji. Program izleta uključivao je razgled Muzeja Radboa Radoboj i Centra za prirodu Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Krapinsko-zagorske županije, razgled kulturno-povijesnih i prirodnih znamenitosti grada Krapine, razgled Muzeja krapinskih neandertalaca, posjet Gradskom društvu Crvenog križa u Klanjcu, razgled izletišta Zelenjak i šetnju Stazom kroz krošnje, ručak i razgled Muzeja „Staro selo“ Kumrovec.
Izrazito pozitivni dojmovi polaznika potvrda su uspješno organiziranog izleta. Na tom tragu nastavit će se i dalje te je u planu organizacija novih besplatnih izleta za naše umirovljene mještane.
Više informacija o projektu možete doznati na internetskoj stranici Općine Radoboj www.radoboj.hr i na društvenim mrežama.

  • Foto_1
  • Foto_2
  • Foto_3
  • Foto_4
  • Foto_5
  • Foto_6

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.