Get Adobe Flash player

Obavijest o promjeni radnog vremena


Obavještavaju se cijenjeni građani da će reciklažno dvorište u Krapini na adresi Bobovje 52F, od 17. svibnja 2021. godine raditi po novom - ljetnom radnom vremenu. Prilagodbom radnog vremena reciklažnog dvorišta omogućavamo prihvat razvrstanog otpada u vrijeme kada to korisnicima najviše odgovara te uslugu prilagođavamo potrebama naših građana.

Od ponedjeljka 17. svibnja ove godine razvrstani otpad će se moći predavati radnim danima i to:

– ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 13:00 do 20:00 sati,

– četvrtkom od 8:00 do 15:00 sati,

– subotom od 8:00 do 13:00 sati.


Otpad se ne zaprima za vrijeme dnevne pauze (tijekom jutarnje smjene od 10:00 do 10:30 sati i popodnevne od 15:00 do 15:30 sati), a nedjeljom i praznikom reciklažno dvorište ne radi.

Podsjećamo i na vrste razvrstanog otpada kojeg se zaprima u reciklažnom dvorištu: papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, biootpad, deterdženti, lijekovi, građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu u propisanoj količini i ključnim brojevima. Također se preuzima i problematični otpad te otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti.

Pravo na besplatno odlaganje sortiranih vrsta otpada imaju fizičke osobe s područja Grada Krapine i Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj uz predočenje osobne iskaznice.

Razvrstavanjem otpada i korištenjem usluga reciklažnog dvorišta odgovorno se ponašamo prema okolišu!

Vaš Krakom

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.