Get Adobe Flash player

Upitnik za poduzetnike i stanovnike Općine Radoboj


Poštovani stanovnici Općine Radoboj,
s ciljem stvaranja što boljih prilika i uvjeta života i rada svih naših stanovnika, razvoja gospodarske aktivnosti i poduzetništva u poljoprivredi, turizmu, preradi i doradi proizvoda, razvoja komunalne infrastrukture i prostora, Općina Radoboj pristupila je izradi Plana ukupnog razvoja Općine Radoboj za razdoblje 2021. – 2027. godine.
Plan ukupnog razvoja Općine Radoboj predstavlja strateški dokument razvoja Općine kojim se želi pozitivno utjecati na prostorni i gospodarski razvoj Općine kroz utvrđivanje lokalnih potreba i prioriteta te definiranje smjernica za ekonomski, društveni i infrastrukturni razvoj Općine.
Kako želimo i Vaše sudjelovanje u izradi ovog važnog dokumenta, a u svrhu što kvalitetnije izrade Plana, molimo Vas da odvojite malo vremena i popunite ANKETU na priloženim poveznicama.

Upitnik za stanovnike !

Upitnik za poduzetnike !

Vaše primjedbe, prijedloge i sugestije razmotrit će Povjerenstvo i izrađivači Strategije te iste uvažiti pri izradi konačnog nacrta Plana.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.