Tip operacije 7.1.1.

Izrada Strateškog razvojnog plana sektora informatike.

KORISNIK PROJEKTA:

Općina Radoboj
Radoboj 8
49232 Radoboj

FOND:

Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
MJERA:
M07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“
Podmjera 7.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000. i druga područja visoke prirodne vrijednosti“
Tip operacije 7.1.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave”

UGOVOR:

Ugovor o financiranju Mjere 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., Podmjera 7.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000. i druga područja visoke prirodne vrijednosti“, Operacija 7.1.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave“, šifra: L2_PYD_05_7.1.1.

OPIS PROJEKTA:

Izradi Strateškog razvojnog plana pristupa se s ciljem razvijanja Općine Radoboj u svim aspektima, no posebice na području gospodarstva razvijanjem potrebne odgovarajuće infrastrukture, informiranjem zainteresirane javnosti, savjetodavnim uslugama i pomoći prilikom rješavanja svakodnevnih problema.
Osnovni cilj provedbe predmetnog projekta je izrada Strateškog razvojnog plana sektora informatike 2017.-2022., ključnog strateškog dokumenta dugoročnog razvoja pametnog okruženja u Općini Radoboj. Strategija će postati polazna osnova kreatorima javnih politika u Općini Radoboj te će predstavljati stratešku poveznicu s programskim dokumentima više razine (lokalne, regionalne, nacionalne te nadnacionalne razine) te na taj način pridonijeti regionalnom razvoju Krapinsko-zagorske županije.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA I IZNOS SUFINANCIRANJA:

Ukupna vrijednost projekta: 161.250,00 kuna

Ukupan iznos prihvatljivih troškova: 161.250,00 kuna

Iznos potpore za dodjelu: 161.250,00 kuna

Iznos potpore iz proračuna EU: 137.062,50 kuna

Iznos potpore iz proračuna RH: 24.187,50 kuna

napomena: svi troškovi izraženi su sa PDV-om

Podjeli ovaj članak na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Ostali EU projekti
EU PROJEKTI

Fond solidarnosti EU

EU PROJEKTI

Projekt Kreativno online

EU PROJEKTI

Tip operacije 7.4.1.

EU PROJEKTI

Tip operacije 7.2.2.

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.
Skip to content