Projekt Kreativno online

Informacije o projektu

Naziv projekta: Kreativno online UP.02.1.1.14.0041

Projekt je prijavljen na poziv Umjetnost i kultura online (UP.02.1.1.14.) objavljen od strane Ministarstva kulture i medija te je  odobren za financiranje temeljem Odluke o financiranju od 8. ožujka 2021. godine.

Nositelj projekta: KUD “Zagorec” Radoboj

Partneri na projektu: Općina Radoboj i Muzej Radboa

Razdoblje provedbe projekta: od 22. ožujka 2021. do 22. ožujka 2022.

Vrijednost projekta: 347.715,13 kn

Iznos koji sufinancira EU: 347.715,13 kn

Info podaci;
Voditeljica programa: Ivana Hazulin Pospiš tel: 091/725-7685 e-mail: info@radboa.com
Koordinatorica projekta: Marija Pernjek tel: 091/349-1104 e-mail: marija.pernjek@radoboj.hr

Opis projekta:

Jednogodišnji projekt Kreativno online sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i namijenjen je starijima od 54 godine i mladima do 25 godina s područja Radoboja i okolice čiji je interes likovna, dramska, glazbena i filmska umjetnost i kulturna baština. Realizacijom projekta će se unaprijediti i poboljšati socijalne uključenosti, umjetničke i kulturne aktivnosti u Općini Radoboj koje će se održavati putem online radionica prilagođenima trenutnim epidemiološkim uvjetima. Online radionice trajati će u 22 satnom, odnosno 44 satnom programa putem vizualnih platformi. To su radionice iz raznovrsnih područja; kreativnog pisanja, kiparstva, likovne i glazbene umjetnosti, dramske, filmske i kazališne umjetnosti i mnoge druge zanimljive radionice poput književnih susreta s piscima, radionica komponiranja i slušanja klasične glazbe, a proizašli radovi objaviti će se u e-zbirkama radova na internetskoj stranici udruge koje će se izraditi u sklopu projekta Kreativno online!

Svrha projekta:

Svrha je projekta potaknuti i pružiti mogućnost osobnog kreativnog razvoja, razviti edukativnu i kulturno-umjetničku komponentu i vještine naših mještana uz online povezivanje i druženje s drugim vršnjacima koji imaju slične interese kako bi i dalje unatoč trenutnoj epidemiološkoj situaciji razvijali socijalnu interakciju u svrhu sprječavanja socijalne isključenost.

Dokumenti za preuzimanje:
Podjeli ovaj članak na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Ostali EU projekti
EU PROJEKTI

Fond solidarnosti EU

EU PROJEKTI

Tip operacije 7.1.1.

EU PROJEKTI

Tip operacije 7.4.1.

EU PROJEKTI

Tip operacije 7.2.2.

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.
Skip to content