Udruge

Društvu Naša djeca Radoboj dodijeljeno 2.700,00 eura za projekt „Aktivni mladi za aktivnu zajednicu“

Ovo je godine Krapinsko-zagorska županija raspisala drugi javni poziv za prijavu prijedloga za Participativni proračun za mlade u suradnji sa Savjetom mladih Krapinsko-zagorske županije.
Na ovaj poziv prijavilo se Društvo Naša djeca Radoboj uz potporu Savjeta mladih Općine Radoboj s projektom „Aktivni mladi za aktivnu zajednicu“.
Ukupno je odobreno putem ovog poziva 11 projekata za mlade ocijenjenih najboljima od strane komisije putem evaluacije i kroz javno glasovanje koje je bilo dostupno na službenim stranicama Krapinsko-zagorske županije. Među odobrenim projektima nalazi se i projekt Društva Naša djeca Radoboj koji je ovim putem ostvario maksimalnu financijsku potporu u iznosu 2.700,00 EUR. Svečana dodjela ugovora bila je jučer u prostorima Društvenog doma u Mihovljanu, a ugovor je preuzela Ivana Hazulin Pospiš, članica Društva Naša djeca Radoboj.
Projekt „Aktivni mladi za aktivnu zajednicu“ usmjeren je na raznovrsne kulturne aktivnosti za mlade s ciljem veće uključenost mladih u život zajednice, kvalitetno i društvenokorisno provođenje slobodnog vremena, poticanje na aktivizam i inicijativnost. Realizacijom ovog projekta također će se potaknuti na druženje, socijalizaciju, razmijenu ideja, stjecanja novih prijateljstva i također aktivno uključivanje i preuzimanje odluka i odgovornosti u kreiranje budućih kulturnih sadržaja uz i poticaj na angažman u drugim aktivnostima i poljima.
Čestitamo na dobivenim sredstvima Društvu Naša djeca Radoboj i Savjetu mladih Općine Radoboj i želimo im uspješnu provedbu.

Fotogalerija:
Podjeli ovaj članak na društvenim mrežama:
Ostale novosti
Manifestacije

Valentinovski Kangoo dance

Manifestacije

Održan Fašnik u Radoboju

Novosti

Dan europskog broja 112

Manifestacije

Fašnik u Radoboju

Udruge

Prvo prvenstvo Hrvatske u belotu u organizaciji ŠKUG „Josip Poljak“ Bregi Radobojski

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.
Skip to content