Novosti, Obrazovanje

Besplatne radne bilježnice i dodatni radni materijal za učenike Osnovne škole Side Košutić Radoboj

Općina Radoboj dobila je status Općine prijatelj djece još 2012. godine i bila je među prvim općinama u Krapinsko-zagorskoj županiji sa ovim počasnim nazivom. Ovaj prestižni status predstavlja priznanje svim općinama koje skrbe o potrebama svojih najmlađih mještana, ali je također i poticaj za daljnje unapređenje kvalitete života djece Općine Radoboj.
Briga za djecu važan je segment razvoja cjelokupnog društva u Radoboju. U skladu s tim ciljem Općina Radoboj je i ove godine, desetu godinu zaredom, osigurala sredstva u proračunu za nabavu radnih bilježnica i radnog materijala kako bi roditeljima djece koja pohađaju Osnovnu školu Side Košutić Radoboj pomogla podmiriti barem dio obveza koje nastaju kod školovanja djece.
Općina Radoboj financirala je i nabavku svih školskih udžbenika radobojskim osnovnoškolcima još od 2014. godine, a od školske godine 2019./20. financiranje školskih udžbenika osigurano je od strane države za sve osnovnoškolce u Hrvatskoj.
Općina Radoboj svim je učenicima s područja općine Radoboj koji pohađaju Osnovnu školu Side Košutić Radoboj za novu školsku godinu 2023./24. sufinancirala 50% troškova nabavke radnih bilježnica za sve školske predmete. Preostali iznos, 50 % financirala je Krapinsko-zagorska županija.
Za nabavu dodatnih radnih materijala, a koji uključuju likovne mape, zbirke zadataka, kutije za tehnički i geografske atlase, sredstva je u 100% iznosu osigurala Općina Radoboj.
Radne bilježnice i kompletan radni materijali dočekat će učenike u njihovim klupama prvog dana početka nove školske godine
Svim učenicima Općina Radoboj želi puno sreće i uspjeha u novoj školskoj godini.

Podjeli ovaj članak na društvenim mrežama:
Ostale novosti
Manifestacije

Valentinovski Kangoo dance

Manifestacije

Održan Fašnik u Radoboju

Novosti

Dan europskog broja 112

Manifestacije

Fašnik u Radoboju

Udruge

Prvo prvenstvo Hrvatske u belotu u organizaciji ŠKUG „Josip Poljak“ Bregi Radobojski

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.
Skip to content