KUD Zagorec prijavio projekt usmjeren mladima

mladi Lokalni info-centar za mlade općine Radoboj

 

Kao i u ostalim dijelovima Hrvatske tako smo i mi u Radoboju kao jedan od problema uočili manjak sustavnog ulaganja u infrastrukturu za rad i djelovanje mladih. Uočili smo da je jedan od mogućih faktora pasivnosti mladih nepoticajno okruženje i nepostojanje materijalnih uvjeta za osmišljavanje i provedbu aktivnosti koje bi bile usmjerene na informiranje, obrazovanje, osvještavanje i organiziranje mladih.
Javim pozivom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dobili smo poticaj za stvaranje uvjeta koji će doprinijeti zadovoljavanju potreba mladih te podizanju kvalitete njihova života u našoj Općini. Prijavitelj KUD Zagorec i projektni partner Općina Radoboj žele stvoriti uvjete koji će doprinijeti zadovoljavanju potreba mladih te podizanju kvalitete njihova života. Mladima je nužna primjerena razina informiranosti o njihovim pravima i mogućnostima te o programima i uslugama koje im se nude na područjima koji su za njih zanimljiva.
Djelovanjem lokalnog info-centra za mlade općine Radoboj povećati ćemo razinu informiranosti mladih i stupanj njihovog društvenog djelovanja. Mladi će koristiti info-centar kao mjesto dobivanja informacija, savjetovanja, suradnje, druženja, razgovora, stjecanja i proširivanja ideja o vlastitom napredovanju. Utjecaj projekta na krajnje korisnike u dugoročnom razdoblju ostvarivati će se temeljnim saznanjem o postojanju info-centra, njegovoj djelatnosti i uslugama, te korištenje istih u svrhu vlastitog informiranja i stjecanja željenih znanja i vještina.
Predviđena vrijednost projekta je 119.000 kuna. Projekt će trajati do 12 mjeseci.

Copyright © 2018 Općina Radoboj. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).