Get Adobe Flash player

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

         

          POSTUPCI U TIJEKU 

Rekonstrukcija postojeće nerazvrstane ceste NC-KŠ-Brod-D35 na području Općine Radoboj


Obavještavaju se zainteresirani gospodarski subjekti da Naručitelj Općina Radoboj priprema postupak javne nabave male vrijednosti u cilju sklapanja ugovora o javnoj nabavi radova za predmet nabave: Rekonstrukcija postojeće nerazvrstane ceste NC-KŠ-Brod-D35 na području Općine Radoboj.

Sukladno članku 198. ZJN 2016, a u svrhu pripreme predmetne nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom, javni naručitelj Općina Radoboj je dana 19. travnja 2018. u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH objavio Dokumentaciju za prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za navedeni predmet nabave. Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima traje zaključno do 24. travnja 2018.

Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može elektroničkim sredstvima komunikacije putem Elektroničkog oglasnika javne nabave RH dostaviti Naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni.

Nakon provedenog savjetovanja, Naručitelj Općina Radoboj će razmotriti sve primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata, izraditi izvješće o provedenom prethodnom savjetovanju te ga objaviti u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH.

Obzirom da iz tehničkih razloga prilog br. 7.3. Dokumentacije nije objavljen u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH, zainteresirani gospodarski subjekti isti mogu preuzeti na sljedećoj poveznici 
 Glavni građevinski projekt oznake TD 74/15-GL

 

ZAVRŠENI POSTUPCI 

V. izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine Radoboj


 Odluka kojom se utvrđuje da nije potrebno provesti stratešku procjenu utjecaja na okoliš za V. izmjene i dopune PPUO Radoboj

  Obrazac za sudjelovanje u postupku javnog savjetovanja  

 Nacrt Odluke o V. izmjeni i dopuni PPUO Radoboj 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Općina prijatelj djece

NK Radoboj

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.