Get Adobe Flash player

Savjet mladih

Savjet mladih Općine Radoboj savjetodavno je tijelo Općine Radoboj koje zagovara prava, potrebe i interese mladih na razini Općine Radoboj.U okviru svog djelokruga Savjet mladih raspravlja o pitanjima značajnima za rad Savjeta mladih, kao i o pitanjima iz djelokruga rada Općine Radoboj (Općinskog vijeća/općinskog načelnika) koja su od interesa za mlade. Pritom Savjet mladih daje mišljenje prilikom donošenja ili predlaže donošenje različitih akata koji su od osobitog značaja za mlade.

Godišnjim programom rada Savjeta mladih propisuju se i određuju temeljna načela djelovanja i temeljne smjernice buduće g rada, te se utvrđuju programske i druge aktivnosti potrebne za njihovo ostvarenje.

III. (treći) saziv Savjeta mladih Općine Radoboj djeluje u sljedećem sastavu; Švaljek Nikolina (član) i Hlebec Kristina (zamjenik člana), Florjan Ana (član) i Ferk Petra (zamjenik člana), Cerovec Valentina (član) i Belošević  Anđelko (zamjenik člana), Topolovec Mateja (član) i Kiseljak Dražena (zamjenik člana) te Tušek Luka (član) i Tušek Jurica (zamjenik člana).


 

Javni poziv za isticanje kandidature za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Radoboj

 Javni poziv 

  SM1 Obrazac

  SM2 Obrazac 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Korona virus

corona

Općina prijatelj djece

NK Radoboj

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.