Pohod na Dinaru


Dugo najavljivani pohod na vrh Sinjal u organizaciji PD-a Husni iz Đurmanca i HPD-a Radoboj održao se u subotu 2.listopada 2021. Iako je bio u malo drugačijem izdanju, nego je prvotno planirano, pridružilo mu se 49 planinara, 21 iz HPD-a Radoboj i 28 iz PD-a Husni. Krenuli smo oko ponoći autobusom iz Zagorja do Hrvatske zagore. Početna točka je bila u selu Glavaš. Zahvaljujući iskusnim vodičima sam uspon je trajao pet i pol sati uz nekoliko kraćih pauza. Nakon odmora na vrhu planinari su mogli birati hoće li raditi kružnu stazu kroz Martinovo Sklonište ili se vraćati istim putem kroz planinarsko sklonište Drago Grubač.

U pohodu su sudjelovali planinari svih dobnih skupina, savladali su visinsku razliku sa 500 na 1831m nadmorske visine. Izlet je bio naporan, ali pun dojmova, druženja, lijepog krajolika i još ljepšeg vremena.

To je samo jedan od planiranih izleta, a u HPD-u Radoboj očekuje ih se mnogo te poručuju da im se priključe svi ljubitelji planinarenja.

Prijaviti se možete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i/ili na broj mobitela: Poljak Marija 091/92-48-703.

Naravno i PD Husni uvijek prima nove članove koji vole prošetati prirodom, upoznati prirodne ljepote i skrivene kutke Lijepe naše. Javiti im se možete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 091 13 46 167

  • Foto_1
  • Foto_2
  • Foto_3
  • Foto_4
  • Foto_5
  • Foto_6
  • Foto_7

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.