Skrivena blaga ruralnog turizma

22. i 23. rujna u Centru za prirodu Zagorje u općini Radoboj održana je dvodnevna radionica koju je organizirao LAG „Zeleni bregi“ u okviru međuteritorijalnog projekta suradnje "Skrivena blaga ruralnog turizma" o pokretanju i poslovanju subjekata u ruralnom turizmu.
Radionice su vodile predavačice iz Instituta za turizam, jedinog znanstvenog javnog instituta u Republici Hrvatskoj specijaliziranog za istraživanje i konzalting u turizmu, a koji svoje iskustvo temelji na znanstvenom radu, kontinuiranim istraživanjima i stalnom usavršavanju multidisciplinarnog radnog tima.
Tako su polaznici radionica imali priliku informirati se o samom pokretanju ruralnog turizma na OPG-u, uspješnom poslovanju u takvoj vrsti turizma, kulturnoj baštini i njezinoj interpretaciji i marketingu u turizmu zajedno sa promocijom i oglašavanjem.
Ovo je bila treća po redu, a ujedno i posljednja radionica u sklopu projekta suradnje „Skrivena blaga ruralnog turizma“ koju LAG „Zeleni bregi“ provodi u partnerstvu sa još pet LAG-ova sjeverozapadne Hrvatske koji ima za cilj poticati inovaciju u ruralnom turizmu kroz umrežavanje, prijenos znanja i međusektorsku suradnju u ruralnom području ukupne vrijednosti 1.323.809,76 HRK.

  • Foto_1
  • Foto_2
  • Foto_3

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.