Get Adobe Flash player

Priopćenje Općine Radoboj


Poštovani mještani,

povodom mnogobrojnih upita vezanih za organiziranje prikupljanja pomoći stradalima u razornom potresu na području Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta dajemo Vam slijedeće priopćenje:

Općina Radoboj u kontaktu je sa operativnim snagama sustava civilne zaštite i sukladno potrebama uključila se u prikupljanje potrebne pomoći, a i u narednim danima i mjesecima također će se uključiti u prikupljanju bilo prehrambene ili higijenske pomoći, pomoći u obliku građevinskog materijala, financijske pomoći i sl.

Zahvaljujemo svim mještanima i udrugama koji su sudjelovali u prikupljanju pomoći za stradale, no Općina Radoboj koja je i sama dio sustava civilne zaštite Republike Hrvatske, uključiti će se u daljnja prikupljanja sukladno potrebama koje objave državna tijela, Hrvatski Crveni Križ, Hrvatska vatrogasna zajednica, Vatrogasna zajednica KZŽ te ostali sudionici sustava civilne zaštite čije su informacije relevantne i koje ukazuju na stvarne potrebe na stradalom području.

Budući da se svakodnevno pojavljuju različite inicijative prikupljanja pomoći za stradale u potresu, kako od strane pojedinaca i udruga, tako i ostalih organizacija, obavještavamo cijenjene mještane da se u takve inicijative Općina Radoboj neće uključivati, već će se uključivati u prikupljanje pomoći sukladno potrebama i uputama već spomenutih sudionika sustava civilne zaštite.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.