Get Adobe Flash player

Ublažavanje posljedica izazvanih epidemijom COVID19


Općinsko vijeće Općine Radoboj je na održanoj elektroničkoj sjednici dana 30.04.2020. godine donijelo Odluku o mjerama za ublažavanje posljedica izazvanih epidemijom bolesti COVID-19 za obveznike plaćanja komunalne naknade na području Općine Radoboj. Navedenom Odlukom utvrđene su mjere pomoći za ublažavanje posljedica izazvanih epidemijom bolesti COVID-19 za obveznike plaćanje komunalne naknade na području Općine Radoboj kojima je odlukom stožera CZ RH obustavljen rad. Navedeni obveznici komunalne naknade biti će oslobođeni plaćanja komunalne naknade za drugi kvartal.

Za ostvarenje prava na oslobođenje, obveznici su dužni podnijeti zahtjev Općini Radoboj, a rok za podnošenje zahtjeva je 25.05.2020. godine. Zahtjev se podnosi elektronskim putem na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 Zahtjev za oslobođenje - COVID-19

 Zahtjev za oslobođenje - COVID -19

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Korona virus

corona

Općina prijatelj djece

NK Radoboj

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.