Get Adobe Flash player

Paketi za zaštitu mještanima starije životne dobi


Kako bi zaštitila mještane starije životne dobi Općina Radoboj osigurala je pakete za zaštitu – sredstvo za dezinfekciju ruku i površina, zaštitne rukavice i maske. Uz pomoć Dobrovoljnih vatrogasnih društava Radoboj, Jazvine i Gornja Šemnica paketi za zaštitu podijeljeni su mještanima starije životne dobi koji žive sami ili u staračkim domaćinstvima.

Molimo sve naše mještane starije životne dobi da se pridržavaju uputa Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, jer prema svim dosadašnjim informacijama starije osobe su najugroženija skupina koju bolest najviše i najjače pogađa.

Još jednom pozivamo sve mještane kojima je potrebna pomoć vezana za osiguranje osnovnih životnih potrebe (lijekovi i hrana), da se obrate Općini Radoboj na telefon broj 049/349-110 i 349-109 u vremenu od 7,00 – 15,00 sati.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Korona virus

corona

Općina prijatelj djece

NK Radoboj

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.