Get Adobe Flash player

Igralište kod Miljana


Općina Radoboj je tokom 2017. godine uredila prostor za igralište u zaseoku Miljani. Uređeno je malo nogometno igralište, te ograđeno dječje igralište. Iako nije stavljena zaštitna mreža između malonogometnog igrališta i dječjeg igrališta, nogometna lopta nije uništila letvice na ogradi dječjeg igrališta ali su se zato nažalost potrudili sami korisnici igrališta, koji su na silu skinuli dio ograde na dječjem igralištu, te si omogućili nesmetanu vožnju biciklom po asfaltiranom i šljunčanom dijelu igrališta.

Danas je ponovno ograda na dječjem igralištu na mjestu, popravit će se i dio na penjalici, a u planu je i bojanje igrala.

S obzirom da na igralištu ima posla koji treba odraditi, pozivamo sve korisnike koji imaju viška adrenalina da isti iskoriste na korisniji način, te se uključe u obnovu igrala i igrališta, jer na kraju krajeva isto je napravljeno radi njih, pa bi se sukladno tome trebali i ponašati.

 

slika1

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Korona virus

corona

Općina prijatelj djece

NK Radoboj

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.