Get Adobe Flash player

OPĆINI RADOBOJ DODIJELJENO SEDAM MILIJUNA KUNA EU SREDSTAVA

 

Općinski načelnik Anđelko Topolovec je u ponedjeljak 20.05.2019.godine, u Vodicama potpisao Ugovor o financiranju Mjere 7, za projekt Rekonstrukcija lovačkog doma – dogradnja i prenamjena u planinarski dom kojim je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Općini Radoboj odobrila bespovratnu potporu u visini od 90% ukupne vrijednosti projekta, a koja iznosi 4.780.695 kuna.

Osim Općini Radoboj, potpora je dodijeljena i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Jazvine za projekt izgradnje vatrogasnog doma u Jazvinama ukupne vrijednosti 3.396.991 kuna. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je DVD-u Jazvine odobrila potporu od tri milijuna kuna, a preostala sredstva za provedbu projekta osigurati će Općina Radoboj u svom proračunu. Za DVD Jazvine ugovor je potpisao tajnik DVD-a Dražen Tušek.

 

načelnik1 Vatrogasni domPlaninarski dom 3Biobazen

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Korona virus

corona

Općina prijatelj djece

NK Radoboj

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.