Get Adobe Flash player

Obavijest o radnom vremenu


Obavještavaju se cijenjeni građani i korisnici usluga da uvodimo novo ljetno radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Krapini na adresi Bobovje 52F počevši od 02. svibnja 2018. godine, prilagođeno potrebama građana i aktivnostima u domaćinstvima.

Građani će otpad moći predavati radnim danima od ponedjeljka do petka od 13:00 do 20:00 sati, a subotom od 8:00 do 13:00 sati. Preuzima se sav razvrstani otpad: papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, deterdženti, lijekovi, građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu, u propisanoj količini i ključnim brojevima. Također se preuzima problematični otpad te otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti.

Besplatno korištenje usluga imaju fizičke osobe s područja Grada Krapine i Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj uz predočenje osobne iskaznice.

Apeliramo na naše građane da razmisle o postupanju s odbačenih stvarima. Razvrstavajmo, reciklirajmo i kompostirajmo otpad i čuvajmo naš okoliš

  • Recikl_noc

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Korona virus

corona

Općina prijatelj djece

NK Radoboj

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.