Get Adobe Flash player

Program Aktivni u zajednici


Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva započela je s provedbom novog programa „Aktivni u zajednici“ u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Općina Radoboj odabrana je za provedbu ovog programa temeljem Javnog poziva, kojem je osnovni cilj povećati društveni kapital. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i raznim drugim dionicima lokalne zajednice riješiti će se konkretni problem odnosno provesti projekt koji će sami dionici istaknuti kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.

U utorak, 13.03.2018. održano je predavanje, prvo od niza aktivnosti koje će se provoditi u Općini Radoboj u sklopu ovog programa. Zaklada će u suradnji s civilnim, profitnim i javnim sektorom detektirati potrebu i poticati kulturu davanja u općekorisne svrhe kako bi se prikupila sredstva potrebna za rješavanje navedene potrebe te kako bi se povećao društveni kapital u zajednici.

Predstavnice Zaklade bile su oduševljene pozitivnom atmosferom i spremnošću mještana za sudjelovanje o ovom Programu kao i ostalim projektima koje provode udruge i Općina Radoboj. Zaklada je do sada na području Općine Radoboj sufinancirala projekte uređenja dječjih igrališta u naseljima Kraljevec Šemnički i Miljani, te je sudjelovala u praćenju provedbe projektnih aktivnosti za starije osobe u Općini Radoboj.

Svi zainteresirani mještani mogu svoje potrebe i probleme prijaviti putem on-line obrasca, a izabrani projekt će se provesti do kraja 2018. godine.
Također Vas pozivamo da se uključite i izrazite svoje mišljenje o životu u Vašoj lokalnoj zajednici popunjavanjem kratkog upitnika na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/1jfF4QxW5QfHNq8k1 .

  • IMG_2215
  • IMG_2219
  • IMG_2220
  • IMG_2223
  • IMG_2224
  • IMG_2225
  • IMG_2226
  • IMG_2228
  • IMG_2229

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Općina prijatelj djece

NK Radoboj

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.