Get Adobe Flash player

Aktivni u suradnji:javno-civilno partnerstvo u kulturi općine Radoboj

Općina Radoboj u ulozi prijavitelja i partneri Društvo Naša djeca Radoboj, KUD Zagorec i ŠKUG Josip Poljak uspješno su podnijeli projektni prijedlog na natječaj Ministarstva kulture u operativnom programu Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020. pod nazivom Kultura u centru-potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi.
U hrvatskom kontekstu se novi modeli sudioničkog upravljanja temeljeni na civilno-javnom partnerstvu vezuju uz društveno-kulturne centre. No, preduvjet njihovog daljnjeg razvoja, kao i uspostave novih, jačanje je stručnih i upravljačkih kapaciteta relevantnih dionika, kao i njihovo povezano i suradničko djelovanje. Sudioničko upravljanje u području upravljanja u kulturi osmišljeno je u Općini Radoboj u suradnji sa udrugama u svrhu otvorenijeg, participativnijeg, uspješnijeg i koherentnijeg pristupa sudioničkog upravljanja i osnaživanja utjecaja organizacija civilnog društva u upravljanju u kulturi.
Natječajem će se 100% financirati aktivnosti jačanja kapaciteta ciljanih skupina u području sudioničkog upravljanja u kulturi i podizanja javne svijesti o dobrom upravljanju u kulturi, razvoj i uspostava modela sudioničkog upravljanja u kulturi, priprema i provedba kulturnih i umjetničkih programa te razvoj suradnje i umrežavanja u području sudioničkog upravljanja u kulturi.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Općina prijatelj djece

NK Radoboj

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.